Groepsfoto

Woensdag, 13 februari 2019. Toen de wekker ging, meteen opgestaan om in actie te komen. Verstoppie lag in zijn grot met de staart van een Caeruleus uit zijn bek 🙁 Hij had er eentje te grazen genomen 🙁 Ik had gehoopt dat ze al te groot waren voor hem, maar helaas dus. Hopen dat het bij deze ene blijft dan maar. De rit naar Houten ging voorspoedig. Ik was dan ook wel weer nog iets vroeger weg gegaan. De start vandaag ging beter dat het einde van gisteren. Ik had de stress van gisteren van me af kunnen laten vallen en kom weer met frisse moed aan de bak. Vandaag zijn we verder gegaan met Angular. Leuke dingen geleerd over de mogelijkheden. Programmeren is niet meer wat het geweest is. Alles wat je vroeger zelf uit moest vinden en bouwen, kun tegenwoordig gewoon als standaard functie worden aangeroepen. Grappig is dan wel weer dat de “nieuwe” programmeurs heel nerveus worden van dingen die de “oude” programmeurs als vanzelfsprekend kennen. Datum formatteren bijvoorbeeld… “Vroegahh” was dat een stukje eigen code, met alle probleempjes van dien. De nieuwe garde krijgt het benauwd van het idee dat zelf te moeten doen. Tegenwoordig geef je echter gewoon mee dat je het “in het Nederlands” wilt hebben en doet het framework al het moeilijke werk voor je. Na de pauze de groepsfoto gemaakt waar Kiona om gevraagd had. We moeten natuurlijk als paradepaardje op de KPN team site komen. Op weg naar huis weer eens langs Zwanenburg voor een döner. Thuis lekker rustig de avond in en morgen weer een dag.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.