Biggest carpark in the world

Donderdag, 14 februari 2019. Ik moest weer lekker vroeg op, zodat ik op tijd weg kon. Colin had het eerste uur geen les vanwege zijn nieuwe rooster. Gelukkig kon hij vanmorgen met Annet meerijden. Die hoefde achteraf toch niet naar Amsterdam en kon Colin wel even bij school afzetten op weg naar Nieuw-Vennep. Het ging al vrij snel fout. Al bij het opdraaien van de A2, begon TomTom te brullen over vertragingen. De snelweg zat vast… Zowel TomTom als Waze hadden soortgelijke alternatieve routes, die ik dan maar genomen heb. Dat waren op zich niet van die hele lekkere weggetjes. Via de braamstruikse binnenpaden te laat in Houten aangekomen. Snel verder met de theorie. In de middag weer verder met het project. Het is wel lastig om meers te maken. Het is niet helemaal duidelijk wat er precies gedaan moet worden en op welke manier. Voor de lay-out is besloten aan te sluiten bij een van de andere teams, daar hoeven we ons dus niet druk over te maken. Het is wel duidelijk dat het ombouwen van een HTML site naar aan Angular omgeving niet echt handig is. Het is eenvoudiger om gewoon vanaf het begin een ven de technieken te gebruiken. Aan de ene kant leer je er wel een boel van, maar vaak ook staar je je helemaal blind op dingen die niet willen werken. Oplossingen die je vind met Google werken vaak niet, omdat je toch net een bit anders hebt dan waar je de oplossing vandaan probeert te halen. Aan het einde van de middag met Maurice afgesproken dat ik alle theorie volgende week gemaild krijg, zodat ik in Zwitserland verder kan studeren. Op die manier kan ik in ieder geval inhoudelijk een beetje bij blijven. Snel weer de file in richting mams. De terugrit ging iets voorspoediger. Colin was er ook al en we hebben lekker gegeten. Omdat we toch nog een 10-minuten gesprek hadden op school, zijn we even blijven hangen. Samen met Monique en Colin naar het Kaj Munk College voor het gesprek met de wiskunde lerares. Over die lessen horen we de meeste problemen. De lerares is een apart figuur. We hebben nu wel een aardig idee gekregen over het reilen en zeilen in de klas. Snel Monique weer thuis afgezet en naar huis. Bedtijd. Truste!

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.