Inpakken…

Vrijdag, 15 februari 2019. Vanmorgen liggen draaien in mijn bed. Iedere keer als ik draaide, leek mijn bed nog een paar keer na te draaien. Zo duizelig was ik. Ik ben aan vakantie toe. Oh wacht… Dat is een van de stress factoren 🙁 Maar goed. Dapper op gang gekomen, Colin naar de bus gebracht en naar mams gegaan. Na het ontbijt op weg naar huis om met het project door te gaan. Stress en hoofdpijn zorgden echter dat er niets zinnigs uit mijn handen kwam. Ik ben dus maar in mijn bed gekropen. Toen ik later weer wat bijgekomen was, ben ik maar aan de kast gaan werken. Alle Perry Rhodan boekjes naar de berging gebracht en de rest van de kast ook leeg gehaald. Toen kon ik hem iets verschuiven zodat de lichtschakelaars weer vrij kwamen en ook de thermostaat weer gewoon op de muur kon. Toen Colin uit school gehaald en lekker kibbeling gegeten in Zandvoort. Terug thuis was het al weer tijd om alles in te pakken. Deze keer voor een hele week. Wintersport. Monique komt Colin ophalen op weg naar Brabant. Na het debacle vorige week hebben we nu wat duidelijker afspraken gemaakt. Deze keer ging het goed. Toen Colin weg was nog even langs mams om gedag te zeggen en door naar Hillegom. Nog even de tijdregistratie van mijn werk ingevuld en mijn reiskosten van de afgelopen twee weken gedeclareerd en toen de auto in gaan pakken. Alles paste, dus we waren klaar om te vertrekken.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.