… En wegwezen!

Zaterdag 16 februari 2019. Toch? Ja het is middernacht 🙁 Toch wel vroeg wakker geworden na een niet al te beste, maar zeker te korte nacht. Douchen, aankleden, broodjes maken en de laatste spullen inpakken. In de auto en op pad. Na een uurtje stond de eerste vertraging al op de TomTom. Opeens dertig minuten bij werkzaamheden. Daar zal wel een ongeluk gebeurd zijn. Gelukkig was er nog een alternatief, dus niet via Arnhem het land uit, maar via Venlo. Een stukje verder in Duitsland de eerste stop gemaakt. Annet nam de tweede stint op zich. Even voorbij Mannhein zijn we weer gestopt. De auto had ook dorst gekregen. Nadat we die weer vol hadden gegooid, ging Timo een stukje rijden. Bij het naderen van de Zwitserse grens begon het drukker te worden. Inmiddels waren we soort van uitgenodigd om even bij Stephan langs te gaan in Bern. Die vondt het erg leuk als we even op visite kwamen. Dus met een hele kleine omweg even bij hem geweest. Hij had lekker een “klein” hapje verzorgd 🙂 Voldaan konden we het laatste stuk van de reis afleggen. Hierdoor iets later dan gepland in Fieschertal aangekomen. Omdat de kabelbaan og open was, hebben we meteen maar even onze ski-passen gekocht. Dan hoeven we morgen niet in de rij te staan en kunnen we meteen naar boven om daar de skispullen te huren. Omdat we bij Stephan al spaghetti hadden gegeten, wilden we voor het avondeten iets anders bedenken. De chili-con-carne was het meest voor de hand liggende alternatief. Daar kon de gehakt ook gewoon in. Na het eten wilde “men” graag naar “wie is de mol” kijken. Omdat het televisie aanbod hier, geen NPO bood, heb ik via mijn laptop en een VPN verbinding “naar kantoor” geregeld dat ik via mijn XS4ALL televisie kon kijken.

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.