Van onderuhhh!!!

Maandag, 18 februari 2019. Weer opgestaan met hoofdpijn 🙁 De hoofdkussen zijn ook een beetje vreemd. En soort platte schoenendozen met schuim of zo. In ieder geval lijk ik daar last van te hebben. Bij Timo lag nog een extra normaal kussen dat ik vanaf nu maar ga gebruiken. Na het ontbijt weer met de bus naar de kabelbaan en naar boven. Deze keer de oefenpistes overgeslagen en naar de Flesch gegaan. Na die weer gedaan te hebben, naar de buurlift de Talegga. Die afdaling was een stuk minder leuk. Hele delen waren erg beijsd, waardoor het nogal hard aanvoelde. Ook heb ik dan aldoor het gevoel dat ik weg ga glijden. En dan een andere kant op als de bedoeling is, want skiën is voor een groot deel toch glijden. Toen nog maar eens de panoramapiste, maar daar ging het ergens fout. Iets met stoppen en een foto maken, maar Annet riep dat we op dit stuk snelheid moesten houden, om niet stil te komen vallen… Dus ik hield snelheid… Toen kwam er een bult en remmen in de lucht gaat niet… Skis hebben erg weinig grip op lucht. Ze stonden inmiddels wel dwars, dus toen ik weer grond raakte, wilde die skis meteen stil gaan liggen. Maar als je dan toch op snelheid bent, denkt de rest er anders over, dus ging ik nogal hard op mijn plaat. Gelukkig niets gebroken, alleen mijn rechter knie wat verdraaid. Beneden aan de piste besloten dat het er voor vandaag voor mij op zat. Nog wel even met de trainerlift een etappe omhoog om vervolgens skiënd bij de verhuur/stalling te komen, want skiën gaat hier beter dan lopen. Annet en Timo wilden nog heel even blijven, dus heb ik maar meteen de gondel naar het dak gepakt om even in het souvenir winkeltje te kunnen kijken. Om toch de bus te halen, was dat maar een kort bezoekje. Ik wilde wel de bus halen, anders moest ik daar weer een uur op wachten. Lekker bijtijds bij ons huisje gekomen, waar de zon lekker op het terras scheen. Alle ski kleding uitgehangen lekker buiten in het zonnetje gezeten tot Annet en Timo kwamen. Vandaag dan de spaghetti gegeten en later nog een spelletje Qwirkle gespeeld. Aansluitend nog een poosje met mijn opleiding bezig geweest. Maurice had de sheets doorgestuurd, dus ik kon meelezen. Ik liep wel vast in een van de opgaven en daar heb ik op slack maar een vraag over gesteld. Toen naar bed met mijn andere kussen. Kijken of dat beter slaapt. Truste!

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.