Matterhorn

Dinsdag, 19 februari 2019. Vanmorgen was mijn knie wel weer opgeknapt. Het ontbijt werd iets vroeger, want Timo wilde een half uurtje eerder naar het skigebied. Hij ging zijn ski’s inruilen voor een snowboard. Annet en ik namen de bus op onze gewone tijd. Ik wilde eerst even de eenvoudige Lax piste doen om een beetje los te komen. Die was echter inmiddels echt saai geworden. Gelukkig maar, want dat betekent dat ik in vorm kom. Met de sleeplift weer naar het begin en meteen door met de tweede sleeplift naar hoger. Daarvandaan naar de Flesch voor de leukere pistes. Eerst de panoramapiste gedaan en daarna nog de Flesch zelf. Hier en daar nog een stukje geskied en met Timo rond een uur of één bij Kuhboden afgesproken. Na de lunch is Timo richting Heimatt geaan en zijn Annet en ik nog met de Flesch omhoog gegaan. Tijdens de afdaling nog ergens samen met de Matterhorn op de foto gegaan. Wat verder naar beneden, waren we het alle twee een beetje zat. Het ging niet lekker en we besloten er voor vandaag maar mee te stoppen. We zijn lekker wat gaan drinken bij een restaurantje waar ik ook wat leuke souvenirs gezien had. Die meteen gekocht. Timo kwam ook die kant op en vond het ook genoeg voor vandaag. Met de gondel weer naar het dorp en met de bus weer naar ons hutje. Pannenkoeken gebakken en na het eten weer aan de studie. Proberen bij te blijven… Morgen weer een dag…

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.