Lekker skiën

Donderdag, 21 februari 2019. Vandaag wel weer lekker geskied. Voor alle zekerheid maar op de bekende stukken gebleven. Die stukken werden al snel slechter door het zonnetje en door de skiërs die er overheen gingen. Ondanks het gehobbel en gebobbel, wist ik me toch aldoor staande te houden. Na de lunch nog een paar keer via Flesch omhoog gegaan, maar het toen voor gezien gehouden. Annet en Timo gingen nog een rondje doen en ik ging mijn ski’s vast opbergen. Terug bij het huisje een ovenschotel gegeten en later nog wat foto’s van de sterrenhemel gemaakt. Annet zit nu naar “oogappels” te kijken. Morgen de laatste skidag en dan zit het er alweer op.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.