Het laatste dagje

Vrijdag, 22 februari 2019. De laatste ski dag. Op de gewone tijd weer naar het skigebied afgereisd. Vandaag zouden Nic en Stephan langs komen. In eerste instantie was de verwachting twaalf uur, maar ze waren fout gereden, dus het werd een uurtje later. Toen wij net bij Kuhboden aan de lunch begonnen, kwamen ze aangewandeld. Samen wat pistes gedaan en aan het einde van de middag hebben we onze spullen voor de laatste keer weggebracht. Alles netjes ingecheckt en de rekening betaald. Nog even twee truien gekocht in de uitverkoop en snel naar het huisje. Snel douchen en omkleden want we hadden gereserveerd bij een restaurantje. Stephan had al gebeld dat we iets later kwamen en dat was maar goed ook. Precies op de aangepaste tijd kwamen we binnen. Lekker soep en pizza gegeten en weer afscheid genomen van Nic en Stephan. Die reden weer terug naar Bern. Wij weer terug naar het huisje om daar alles in te pakken en op te ruimen. Het meeste vast in de auto gestopt en lekker naar bed voor een kort nachtje 🙁

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.