Één kopje koffie…

Zondag, 24 februari 2019. Vandaag maar weer eens uitgeslapen. Toen de rest van de spullen uitgezocht en opgeruimd. De wasmachine en droger draaiden ook overuren. In de middag nog even bij mams op visite om verslag uit te brengen. Verder genoten van mijn nieuwe koffie beker die ik uit Zwitserland mee had genomen. Een mooie metalen, dubbelwandige mok met een carabiner oor. En toen weer op de bank hangen om niet al te moe te worden. Morgen weer vol aan de bak met mijn opleiding.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.