Latias

Maandag, 25 februari 2019. Vroeg op om weer naar mijn opleiding on Houten te gaan. Het gemiste deel viel op zich mee. We startten met een nieuw onderwerp en pakken de rest van vorige week later op met een herhaling. Na de pauze dan toch eindelijk mijn beoordelingsgesprek met Roel kunnen voeren. Vorige week zou ik het eigenlijk hebben, maar was ik even vergeten dat ik met vakantie was 🙂 De beoordeling viel verder goed uit. Ik had me goed ingezet en had e gestelde doelen bereikt. Na “school” weer naar mams. Voor dat midden Nederland nu schoolvakanties. Na een lekkere pizza eindelijk weer eens naar huis. Het stond er nog. Bepakt en bezakt alle spullen naar boven getransporteerd en meteen de eerste was aangezet. Toen die klaar was. De tweede er achteraan en de eerste in de droger. Toen kwam er een oproep voor een Pokémon raid om de hoek. En omdat het nogal uniek was dat er in de buurt van mijn flat iets is, ben ik daar naar toe gegaan. Twee latiassen gevangen en weer naar huis gegaan. De ergste rommel nog opgeruimd en in ieder geval gezorgd dat ik morgen de spullen voor mijn cursus weer bij de hand heb. Inpakken doe ik morgenochtend nog wel…

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.