Mockup

Dinsdag, 26 februari 2019. Lekker bijtijds opgestaan en in actie gekomen. Ondanks het vroege tijdstip en de schoolvakanties, was de ring rond Utrecht al weer rete-druk 🙁 Niet te geloven! Maar ik was wel op tijd. De hele dag weer los gegaan op Angular en de website voor het Molveno Lake Resort. In de middag zijn we even rond de tafel gaan zitten om de puntjes op de “i” te zetten. In een apart kamertje met een groot beeldscherm, ging dat prima! Dat moeten we vaker doen. De laatste stap was het uitlezen van de gegevens uit een mockup in plaats van een statisch gecodeerde tabel in de code. Dit is een externe vooraf gevulde bron van test gegevens. Hiermee kan programmacode getest worden met “externe” gegevens. Om later de echte gegevens te kunnen gaan gebruiken, hoeft dan alleen de aanroep van de nep gegevens veranderd te worden in de aanroep van de echte gegevens. Dat is handig als je nog geen database met echte gegevens hebt 🙂 Ik bleef echter lege schermen krijgen 🙁 Na de cursus weer richting bewoonde wereld. Nog even boodschappen gedaan en een lekker maaltijdsalade gehaald met kip ketjap. Nadat die lekker naar binnen was geschoven, weer aan het huiswerk gegaan. We hebben niet echt huiswerk, maar het lege scherm zat me dwars. Nadat ik uiteindelijk de halve code min of meer gekopieerd had van een werkende pagina, heb ik het maar op gegeven 🙁 Annet was er inmiddels ook bij en we zijn gaan lekker slapen. Morgen weer een dag.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.