Databeest

Donderdag, 28 februari 2019. Colin is tegenwoordig op donderdag het eerste uur vrij, dus met de cursus tijden er bij, moeten we even iets knutselen. Voor de vakantie had hij mazzel, omdat Annet lags het Kaj Munk College reed, maar vandaag moest er iets anders bedacht worden. Vanaf oma was de bus dichter bij, dus heb ik hem eerst naar mijn moeder gebracht. Daar vandaan zit hij dichter bij de bus. Ik ben doorgereden naar Houten, wat vandaag wel lekker ging. Geen file ?!?!? Dus ondanks de wat latere vertrektijd lekker op tijd. Na de stand-up is terug geblikt op de voorgaande week. In de theorie bleek dat k het gisteren toch niet helemaal begrepen had. We gebruiken geen MySQL maar Postgress en dan via TypeORM… Jahaaaa… Het zal nog wel duidelijk worden. In ieder geval kreeg ik aan het einde van de middag gegevens in mijn database vanuit, en pagina… Tot op heden is het nog magie maar het zal ooit wel duidelijk worden. Toen het met lekker ging, moest ik weg naar het Kaj Munk College voor het LOS gesprek met Colin en zijn mentor. Hij boekt vooruitgang en verder zijn er geen problemen. Na het gesprek maar mams en na het eten naar huis. Daar wederom een Pokémon raid oproep voor om de hoek. Colin had ook wel zin, dus zijn we er nog even op uit gegaan. Daar bleken er nog meer flatbewoners te spelen 🙂 Twee spelers blijken ook in de flat te wonen. Een verdieping hoger in de andere “vleugel”. Weer thuis, chocomelk gemaakt voor Colin in zijn nieuwe mok en verder lekker rustig aan doen. Voorzichtig nog wat studeren op de code voor het Molveno Lake Resort en straks lekker slapie doen!

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.