Hoe tem je een draak

Vrijdag, 1 maart 2019. Vandaag kon ik weer eens rustig aan doen. Colin wakker gemaakt en zijn ontbijt en middageten geregeld. Nadat ik hem naar de bus had gebracht, maar maand gegaan. Na mijn eigen ontbijt weer naar huis om door te werken aan het studie project. Lekker klussen om een echte database te koppelen, zodat we nu echt met gegevens kunnen gaan werken. Invoeren, wijzigen en verwijderen. Toen het daarvoor tijd was, Colin uit school gehaald. Op de kruising bij school waar een scootertje aan gort gereden. Toen we samen weg reden lag alles er nog steeds… Samen naar Zandvoort voor kibbeling en vis patatjes. Dat hebben we lekker rustig opgegeten en toen zijn we naar Amsterdam zuidoost gereden, naar de Pathé om “Hoe tem je een draak” te zien. Dat bleek een leuke film waarin alle draken aan het eind naar de verborgen draken wereld gaan. De popcorn kwam onze oren uit, dus echt geen in eten hadden we niet meer. Dat scheelde in ieder geval een ritje Zwanenburg 🙂 We besloten om rif maar gewoon een portie scrambled eggs te nemen. Nu weer thuis en even bank hangen. Straks lekker slapie doen.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.