Kameleon

Zaterdag, 2 maart 2019. Uitgeslapen, ontbeten, aan de studie gegaan. Pogen om het Molveno project van een database te voorzien. Tegen de middag kwam Annet en zijn we met zijn drieën naar Meerzicht gegaan voor een pannenkoek. Toen eerst op verjaarvisite bij Rebecca. Die had ondertussen weer een huisdier er bij: een kameleon. Na dat feestje door naar Lex. Die vierde ook zijn verjaardag. Daar hebben we meegegeten en zijn we weer terug naar huis gegaan.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.