Te vroeg…

Zondag, 3 maart 2019. Lekker uitgeslapen in mijn eigen bed. Dit weekend is Annet een keer bij mij 🙂 Na een simpel ontbijtje moest ik nog even boodschappen doen voor het avondeten, dus op naar de supermarkt. Thuis zijn weer verder allemaal onze gang gegaan. Annet ging dit de email werken, Colin was aan het lezen in zijn Nederlandse boek en ik ging verder met het Molveno project. In de middag nog even met Annet in het bos gewandeld. Er was weer een nieuwe cache gedropt die ik natuurlijk in een smiley om moest zetten. Lekker een korte wandeling over het vogeleiland en bij het verlaten daarvan even “Vogeleiland (Bird Island) in het Amsterdamse Bos ” gelogd. Omdat we toch in het bos waren nog een klein ommetje naar de geitenboerderij gemaakt en daar een kop koffie/thee gedronken. Na de rustpauze nog even langs de kersenbloesemtuin gereden. Die had Annet ook nog nooit gezien. Hij stond helaas nog niet in bloei, op een enkele vroege boom na. Het voordeel was dan wel weer dat je er gewoon vlakbij kon parkeren en niet over de Japanse hoofden hoefde te lopen. Thuis nog even aangerommeld en toen gyros gemaakt. Na de gyros weer op de bank geploft en straks nog wat televisie kijken. Truste vast!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.