Dikke dinsdag

Dinsdag, 5 maart 2019. Een paar keer gesnoozed, maar toen toch Maar in de actie genomen en de reis naar Houten begonnen. Eerst lekker aan de bak met databases. Daarna nog een start gemaakt met autorisatie en authenticatie. Daar zijn we in de middag mee door gegaan in plaats van aan het project te werken. Een beetje bijtijds weer op weg naar het westen. Nog even een tussenstop bij de HECC Houten’s Enige Carpool Cache. Ik had hier al eerder lopen zoeken, maar kon hem toen niet vinden. Deze keer had ik meer geluk. Al snel had ik hem gevonden en kon ik mijn naam in het logboekje bijschrijven. Snel door naar Hillegom voor Dikke dinsdag. Ik had at tijdens de cursus al laten vallen en de ene had geen idee waar ik het over had terwijl een ander meteen zijn vrouw ging appen om voor vanavond pannenkoeken te bestellen. Bij Annet thuis werd al druk gebakken en de tafel stond al gedekt voor zestien personen. Langzaam maar zeker druppelde iedereen binnen en konden we aan de stapels pannenkoeken beginnen. Er waren nog meer bakkers geweest, dus er was voldoende. Na een tijdje had mijn hoofdpijn een ondraaglijk niveau bereikt en ben ik even een uurtje gaan liggen. Daarna ging het wel weer en heb ik me weer bij “de groep” gemeld. Iedereen is inmiddels weer op huis aan en nu kunnen we lekker uitbuiken. Truste!

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.