Sociaal plan…

Woensdag, 6 maart 2019. De wekker is soms wel het meest gehate apparaat in huis 😐 De dikke dinsdag liet nog steeds zijn sporen na in mijn binnenwerk. Zelfs zonder koffie de deur uit gegaan. De route bleek al weer aardig druk te worden 🙁 Dat en de misrekening dat ik uit Hillegom kwam en dus verder moest reizen, maakte dat ik nog net op tijd aanwezig was. Eerste even de dag van gisteren snel herhaald en toen verder met databases. Om er beter in te komen, had Maurice expres zijn applicatie gesloopt. Wij mochten die dan weer restaureren. Tot mijn vreugde en toch wel verbazing, lukte me dat redelijk goed! Na de pauze weer verder gegaan met het project. We hebben nu de kennis om de wijzigingen ook via onze eigen schermen op te gaan slaan in de database, dus dat gingen we “even” inbouwen… Dat werd toch iets minder “even” dan gedacht 🙂 In eerste instantie was het een boel knippen en plakken, maar bij het wijzigen van alle velden vergeet je er dan hier en daar eentje… Aan het einde van de middag hadden we in ieder geval invoer mogelijkheden. Morgen pennen we die wel naar de database… Toen snel via een broodje döner en de supermarkt naar huis. Ook nog even gebeld met mijn chapter coach. Die had gevraagd of ik even kon bellen. Er was inmiddels meer duidelijkheid over de sluiting van het kantoorpand aan de paalbergweg en de daaruit voortkomende verhuizing naar Houten. Het kwam er op neer dat mijn nieuwe reistijd viel buiten de vastgestelde reistijd grens van drie uur uit en thuis. Ik heb dus de mogelijkheid om me overtallig te laten verklaren, waardoor het sociaal plan op mij van toepassing wordt en ik met een regeling het pand mag verlaten. Daarmee zou ook meteen de studieschuld die ik nu aan het opdoen ben ook vervallen. Dus een gratis opleiding en een zak geld… Mmmm… In ieder geval iets om goed over na te denken. Er volgt nog een formele aankondiging en dito gesprek, waar ik maar eens aan ga horen wat het precies zou betekenen. Een van de andere mogelijkheden is enkele dagen thuis werken en de rest naar Houten af te reizen. Ik ga er maar een paar nachtjes over slapen. Nu nog even verder rommelen in mijn eigen stukje van het project. Kijken wat ik allemaal nog werkend krijg. Straks komt Colin weer gezellig. Annet is naar het theater met haar zus, die die slaat even over. Truste!

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.