CJIB

Donderdag, 7 maart 2019. In de ochtend moesten we een beetje opschieten. Ik moet toch op tijd in Houten zijn en Colin heeft iet al te veel haast, omdat hij het eerste uur geen les heeft. Gelukkig schoten we lekker op en kon ik Colin op tijd bij mams brengen. Snel gedag gezegd en nog sneller door naar Houten. Niet tè snel, want er staan bakken met snelheids-camera’s langs de route. Ik was prima op tijd aanwezig. Een van mijn collega’s had minder geluk. Die zat in de A9-file nog vóór Badhoevedorp en keek tegen een vertraging van bijna een uur aan… Iedereen kwam echter uiteindelijk in de opleiding. Omdat de “klant” vandaag zou komen, zijn we meteen verder gegaan met het bijwerken van ons project om te zorgen dat we iets te presenteren hadden. Dat moest ook nog eens iets sneller, want “Hans” kwam een uur eerder dan we gedacht hadden. Tegen twaalf uur hadden alle groepjes hun werk zover af dat de boel samengevoegd kon worden tot één omgeving. De demo viel in ieder geval weer in goede aarde en een tevreden klant verliet het pand. Toen nog een middag bomen over de opleiding op zich. Na die sessie had niemand echt zin meer en hebben we er maar een eind aan gedraaid. Morgen nog een dagje doe-het-zelven en dan is het weekend! Op de ring van Utrecht stond nog een rijtje van zes auto’s die ik elkaar gereden waren, wat weer tot file leidde, maar daar voorbij te het lekker door. Bij mams lekker nasi gegeten en Colin opgepikt. Na het eten naar huis waar de eerste A12 bekeuring lag. Je rijdt dat een heel stuk op een parallel baan waar het altijd erg chaotisch is zodat het lastig is om goed op je snelheid te letten. Zonde, maar helaas. In het vervolg beter opletten. Ook de “R” op mijn toetsenbord gelijmd. Die lag opeens los 🙁 Een paar druppeltjes superlijm deden voorlopig wonderen. Eens kijken hoe lang dat goed gaat. Verder KODI weer eens aangezet en aan deel één van de Ban van de Ring begonnen.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.