Maurice…

Vrijdag, 8 maart 2019. Opgestaan en op mijn gemakkie het ochtendritueel in gegaan. Eten gemaakt voor Colin, hem naar de bushalte gebracht en doorgereden naar mams. Daa na het ontbijt even de wasmachine filter schoongemaakt. Na de koffie terug naar huis gegaan en weer eens verder gegaan met het opruimen van het balkon. Ik heb al het overgebleven glas in repen kunnen snijden, zodat daar nu nog een klein doosje van over is. Die strippen kan ik nu langzaam maar zeker richting glasbak gaan verhuizen. Toen nog even rustig op de bank gehangen met het vervolg van de Ban van de Ring films. Tegen twaalf uur nog een raid gedaan bij de centrale klok in het dorp. Ik wilde toch nog naar Jaspers voor een nieuwe portemonnee, dus dat heb ik daar meteen achter aan gedaan. Ik vond een nieuwe, nagenoeg gelijke aan wat ik nu heb, maar dan met een ingebouwd RFID-veilig hoesje. Thuis weer verder gegaan met ons Molveno project. Het opslaan van nieuwe activiteiten en het wijzigen van bestaande, werkt nog steeds niet 🙁 Toen kwam ook het verlossende bericht dat de vrouw van Maurice aan de bevalling begonnen was. We hebben een aangepast schema voor komende week gekregen. Maandag een beetje freewheelen, dinsdag krijgen we dan het eerste deel van de scrum cursus. Woensdag komt Sabine langs, donderdag deel twee van scrum en vrijdag gewoon onze zelfstudie dag. In de middag weer naar het Kaj Munk College om Colin op te halen en door naar Zandvoort voor het inmiddels traditionele bakje kibbeling en vispatat. Onderweg naar huis werden we nog klemgereden door Chananja voor een raid en eenmaal thuis kwam er nog een andere oproep voor bij ons om de hoek… We hebben onze portie Pokémon wel weer gehad vandaag 🙂 Tegen etenstijd zijn we samen naar Zwanenburg gereden voor döner. Na het eten op weg gegaan naar Hillegom. Morgen vroeg op om te klussen in diverse tuinen.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.