Hoveniers

Zaterdag, 9 maart 2019. Vanmorgen ging de wekker erg vroeg, zeker voor een zaterdag. Vandaag hing ik Kevin helpen met het reorganiseren van wat tuinen. De overdaad die bij Annet in de tuin staat, moet er uit. Die past dan weer wel in de tuin van mams. En ik was degene met een trekhaak, dus was mijn medewerking erg handig. Kevin had nog gevraagd of we vooraf nog even voor zijn schoonvader konden rijden, want daar zou hij ook nog een beukenhaag neerzetten en om te voorkomen dat die man apart een busje moest huren, zijn wij even gereden. Kevin kwam naar Annet toe. Samen de aanhanger opgehaald en doorgereden naar Global Garden om de beukenhagen op te halen. Vervolgens naar Oostzaan om de beukendingen te planten. Dat bleek dus niet “even” gedaan. De grond was echt hopeloos. Maar na veel inwendig gevloek, stond alles en zijn we snel naar Hillegom gereden. Daar had Annet een lekkere lunch geregeld, waarna we haar tuin hebben leeg geschept. Kevin scheppen, ik de boompjes in de aanhanger gedaan. Tot we bij de boompjes kwamen, die moesten we even samen doen. Met een volle aanhanger vervolgens naar Badhoevedorp. Annet ging voor de gezelligheid mee. Ik heb de auto maar aan de tuinkant op de stoep gezet, zodat we alle boompjes via het “openbare groen” over het hekje gooien, in plaats van alles door het huis heen te slepen. Kevin vond het belangrijk om de boel zo snel mogelijk te planten, maar we moesten ook nog potgrond hebben. Terwijl Kevin ging graven, zijn Annet en ik met de auto van mams even naar het tuincentrum gereden voor de noodzakelijke spullen. Terug bij mams, Kevin verder geholpen en niet al te veel later, stond alles in de tuin. Nu afwachten of het allemaal de verhuizing overleeft. Ondertussen kreeg ik ook nog bericht van Colin dat hij zijn tas met kleding vergeten was (in te pakken zelfs 🙂 ), dus die ben ik tussendoor nog even bij mij thuis op gaan halen. De aanhanger terug gebracht, Kevin weer naar zijn auto gebracht en weer naar Hillegom terug. Lekker bloemkool met biefstuk gegeten en nu lekker aanrommelen. Fijne avond!

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.