12 Bridges and a Treasure chest

Zondag, 10 maart 2019. Annet was al bijtijds weg. Die ging oppassen op Guus. Niet veel later heb ik Colin naar hoofddorp gebracht waar hij dungeons and dragons ging spelen. Terug in Hillegom kon ik dus lekker op de bank naar herhalingen van Top Gear kijken. Nog even samen met Joep boodschappen voor zijn werkweek gedaan en naar zijn vrachtwagen gebracht. Toen we terug waren was Annet ook weer thuis en zijn we naar het Amsterdams bos gegaan om de 12 Bridges and a Treasure chest multi cache te doen. Het was eigenlijk best wel snert weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Best wel verkleumd strompelden we Meerzicht binnen na een “lekker” rondje bos 🙂 Met wat lekkee warme drankjes zijn we de eindcoordinaten van de cache gaan berekenen… De locatie leek in de buurt van de ingang bij de Amstelveenseweg, dus na onze drankjes met de auto bij het bezoekerscentrum geparkeerd en weer aan de wandel gegaan. Daar was op het nulpunt een hele veelbelovende locatie, waar we flink konden zoeken. Tevergeefs helaas. Het begin ook steeds natter te worden en toen Colin met het verzoek kwam hem op te halen, hielden we het voor gezien. Een andere keer maar weer. Colin weer opgehaald in Hoofddorp en snel door naar Hillegom. Daar meteen aan het eten begonnen, zodat we bijtijds richting mijn huis konden. Annet moet morgen in Amsterdam zijn en voor mij scheelt het ook wat reistijd om vanaf mijn eigen huis te vertrekken. Thuis de cache nog wat beter bekeken om te ontdekken dat we op de verkeerde plek hadden gezocht. Na het optellen van de verschillende buggen, had ik er nog een extra getal bij moeten optellen… Daarmee kwam ik op een hele andere plek uit 🙁 Die leek direct  veelbelovend, want die lag ook wee bij een brug. Die brug zorgde met de elf uit de opgave voor een betere aansluiting op de cache naam 🙂 De volgende keer beter dan maar 🙂

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.