Zelfwerkzaamheids-dagje.

Maandag, 11 maart 2019. We waren gisterenavond nog naar mijn huis gegaan, dus hier het ochtendritueel wee ingezet. Eten gemaakt en ingepakt en Colin naar de bushalte gebracht. Hij had vandaag dus de pech dat ik hem niet langs school kon brengen. Na de bushalte, direct doorgereden naar Houten. Ik was gelukkig nog op tijd. Na deze week nog twee met deze fast-track en dan komt er misschien weer wat rust in de tent. Maurice was nu met vaderschapsverlof, dus we hadden het rijk voor ons alleen. Er waren wel twee instructeurs op de achterhand beschikbaar op slack, dus we hadden wel een bron van informatie. Met de groep een filmpje bekeken uit een presentatie en verder wat zelfstudie gedaan. Ik had eindelijk eens de tijd om wat instructie video’s te bekijken en in de middag zijn we netjes aan het project veder gegaan. Iets voor vier uur gaan rijden om nog een beetje de file voor te zijn. Lekker op tijd was ik bij mams. Colin was inmiddels ook uit school en ik heb lekker patat gehaald. Colin ging liever aan de tosti, maar mams en ik niet 🙂 Na het eten, Colin naar Monique gebracht en lekker naar huis om nog wat aan het project te knutselen. Toen nog een poging gedaan om een film te kijken, maar mijn ogen vielen dicht en om negen uur is het nu bedtijd. Tuste!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.