PSM-I lessen

Dinsdag, 12 maart 2019. Opstaan ging moeizaam. Ik had echt geen zin. Maar ik heb me dan toch in de actie gesleurd 🙂 Vandaag hadden we in de ochtend in ieder geval weer een docent. Deze kwam ons de beginselen van Scrum bij brengen om ons voor te bereiden op het PSM-I examen. Na die ochtend vast een proef-examen gedaan waar we allen al redelijk op scoorden. In de meeste gevallen nog niet genoeg, maar een hoopvolle start. Na de pauze wee veder met het project. Samen hebben we het dan nu voor elkaar dat we activiteiten kunnen toevoegen, wijzigen en verwijderen. Het was even een puzzeltje, maar we zijn er uit gekomen. Ook de date-picker was snel geïmplementeerd. Daar moeten we alleen nog data in het verleden in blokkeren. Ook moeten we het datamodel een beetje uit elkaar trekken. Zo dat we één tabel met mogelijke activiteiten houden, één tabel met een planning van die activiteiten en één tabel met reserveringen van gasten. Op de terugweg bij de AH geparkeerd en met de bus naar Schiphol gegaan om weer eens lekker bij de Burger King te eten en fijn mensjes te kijken. Onderweg was te zien dat de Corendon 747 al lekker in zijn hoekje stond. De nep motoren gaven het al weer een wat completere look! Bij het Amrath hotel hebben ze tegenwoordig ook een PostNL ophaal punt waar een pakje voor me lag. Dat bleken wee nieuwe knutsel onderdelen voor mijn weerstation te zijn. Twee PowerSaves. Een om het oled schermpje aan en uit te kunnen zetten en een om de AM2315 problemen mee op te lossen. Thuis eerst wat mystery caches opgelost die weer nodig waren om een cache in het Amsterdamse bos op te lossen. Achteraf gezien valt hij toch wel onder mijn Amsterdamse bos caches om op te lossen. Hij zit namelijk ergens in de kersenbloesemtuin en heet dan ook Sakura. Na het aanzetten van een wasje, nu weer lekker verder met In de ban van de ring. Straks lekker naar bed! Truste!

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.