Fiescheralp

Woensdag, 13 maart 2019. De laatste tijd lig ik al een uur voor de wekker wakker 🙁 Niet te draaien, maar ook niet lekker te slapen. Geen idee waar dat nu weer vandaan komt. Lekker een paar keer gesnoozed en toen maar in de actie gekomen. De rit naar Houten ging vandaag probleemloos. Misschien scheelt dat kwartiertje eerder toch wel een boel. Wegens het nog steeds ontbreken van Maurice, zijn we vandaag begonnen met weken aan het project. In de loop van de ochtend hebben we de backend en de frontend werkend gekregen voor onze activiteiten. We zijn er ook achter dat er iets niet helemaal klopt aan de normalisatie van onze gegevens, dus we moeten nog iets aan de database knutselen. In de middag kwam Sabine weer langs. Vandaag zijn we bezig geweest met een “one-page-cv” ofwel een CV van één pagina. Maar alles moet tegenwoordig hip in het Engels hè… Tussendoor eindelijk een Google-map gemaakt van onze ski tripjes van afgelopen februari in Fiescheralp. Google heeft zijn api-sleutels strakker aangehaald, dus ik moest eerst GPS Visualizer even aan mijn sleutel toevoegen om het resultaat te kunnen zien. Toen naar huis en wachten op Colin en Annet.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.