Overzicht

Donderdag, 14 maart 2019. Vanmorgen rustig aan gedaan. Vanwege de informatiesessie over de sluiting van de Paalbergweg, bleef ik in de buurt. Colin had de eerste drie uur geen les, dus die kon het ook rustig aan doen. Annet was de eerste die weg moest een ook die kon rustig aan doen. Dank zij de techniek van tegenwoordig, kon ik gewoon “inbellen” in het lokaal. Ik kon gewoon mee discussiëren en kijken met de tweede dag van de scrum training. Tegen de middag, heb ik Colin weg gebracht en ben ik naar de Paalbergweg doorgereden. Eerst even bijgekletst met wat collega’s. Om twaalf uur zijn we naar de ex-kantine gegaan voor de informatie sessie. Er was weinig verrassends te horen. Het pand wordt per eenentwintig juni overgedragen. Om alles netjes over te dragen, moeten we er allemaal op elf mei uit zijn. Vandaag is de adviesaanvraag naar de ondernemingsraad gegaan en zodra die akkoord gaan, gaan we verhuizen… Naar Houten… Ik kan mijn spullen wel vast meenemen. Na de sessie nog wat nagetafeld met de rest en weer even genoten van mijn multi-monitor bureau. Heerlijk! Dat overzicht. Links de web browser, midden de database en rechts de broncode en de compilers. Geen gerommel op een enkel, klein, laptopschermpje. Colin weer opgehaald en even thuis wat zaken geregeld. Toen samen naar mams voor het avond eten. Na het eten weer naar huis om lekker niets te doen 🙂 Colin moest alleen nog even een verslag afschrijven en dat was het dan. Tuste!

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.