Opruimactie

Vrijdag, 15 maart 2019. Twee mensen die geen zin hadden hun bed uit te komen. Ik was dan degene die nog enigszins het idee had dat het moest, dus met moeite junior uit zijn bed gemotiveerd. Verder was het een standaard vrijdagochtend. We waren met bij de halte toen de bus al kwam. Die was een keer te vroeg! Maar hij bleef wel netjes staan tot zijn officiële vertrektijd. Bij mams ontbeten en de vuilniszak weggegooid en nog even aan het nieuws bekeken van de aanslag in Nieuw Zeeland. Toen naar huis en al het resterende aquarium glas in een jute zaak gedaan. Die had ik meegenomen van de tuin ruil actie vorige week. Dit was stevig genoeg om al het vlag in te doen en af te voeren. Het ergste is nu geregeld. Nog wel oppassen voor scherven die nog overal liggen. Nu verder met de rest van de spullen. Er moet nog een stapel maaskeien weg, de doe het zelf achterwand en nog wat restant aan montage spul. Colin had nog een mopper bericht dat hij na school terug moest komen omdat hij niet al zijn huiswerk kon laten zien. Kennelijk was hij iets bij mama vergeten, dat hij vandaag nodig had. Hij kon niet op veel begrip reken bij zijn docent, dus hij moest een uur na zijn normale les einde nakomen om “het er even over te hebben”. We zijn dus maar een uurtje Pokèmon gaan vangen in de buurt. Zijn meldplicht duurde niet lang en als hij het huiswerk gevonden had, mocht hij even een fototje mailen, anders moest hij het alsnog/opnieuw maken en maandag laten zien. Dus op de terugweg even langs Monique, waar hij het ook niet kon vinden, en door naar huis. Daar heeft hij het dan maar gewoon opnieuw gemaakt. Na het eten nog even rustig aan gerommeld en toen naar Hillegom afgereisd.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.