Frisse buitenlucht

Zaterdag, 16 maart 2019. Samen met Annet Colin naar Sem gebracht voor hun wekelijkse D&D dagje. Toen doorgereden naar het Amsterdamse bos om cache 12 Bridges and a Treasure chest af te maken. Daarna door naar Spaarnwoude  om de vereisten voor de Sakura bonuscache te loggen. De eerst was Liefde voor Dejima. Dat was een mystery dat ik opgelost had. Bij de coördinaten beland, bleek daar echter een hint te hangen naar een volgende locatie. Dat was eerst even een minpuntje. Ik had niet gerekend op een multi, maar op de tweede locatie vonden we dan de cache. I het deksel stond dat “A” een of ander Japans teken was… Na dat natte avontuur, bij Visser bij pont Buitenhuizen lekker gegeten en nog even richting een tweede cache, maar daar bleken we te weinig tijd te hebben om die nog te gaan zoeken, dus zijn we weer teruggereden naar Hoofddorp om Colin wee op te pikken. Terug in Hillegom, bleek het Japanse karakter een cijfer voor te stellen, dus snel “6” genoteerd op de beschrijving van de Sakura cache… Nog twee te gaan voor we die bonus kunnen doen. Na de flinke lunch was het maar goed dat we niet uitgebreid gingen eten. Een kop soep en wat broodjes waren meer dan voldoende. Bijtijds naar bed en de wekker gezet op zes uur! Jawel! Het F1 seizoen gaat wee beginnen!

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.