Red Bull Pikt Je Vleugels!

Zondag, 16 maart 2019. De wekker gezet om zes uur voor de eerste F1 race van het seizoen. Max rijdt dit jaar met een Honda motor. De race op zich was niet al te spannend. Het is en blijft een relatief saai stratencircuit. Hier en daar wel wat inhaal acties, waaronder die van Max op Vettel. Een Red Bull die een Ferrari op de baan inhaalt… Dat is een poosje geleden 🙂 Na een kleine twee uur, wist Max als derde over de streep te komen. Dus meteen de eerste race met een Honda motor op het podium. Dat was sinds 2008 niet meer voorgekomen. Een goed begin van het seizoen dus. Een komische noot was nog wel het bord dat een Australische fan voor Daniel Ricciardo ophield. “Ricciardo needs no wings!”. Dit naar aanleiding van het vertrek van Ricciardo bij Red Bull Racing natuurlijk. En om dit statement kracht bij te zetten, reed Daniel na pak hem beet honderd meter even door een greppeltje heen om zijn hele voorvleugel er af te rijden 🙂 Tegen half elf, Colin weer naar Hoofddorp gebracht voor een extra dagje D&D. Ze krijgen de smaak te pakken. De rest van de dag aangerommeld en met de opleiding bezig geweest. Lang gepoogd om a: de activiteiten als een soort rol menu te voorschijn te toveren en b: Om de codes uit de planning te koppelen aan de namen uit de activiteiten tabel. Beide pogingen mislukte jammerlijk 🙁 Dat moeten we van de week maar eens aan “de meester” vragen. Joep at opeens niet mee en ook Colin bleef bij zijn vriendjes, dus Annet en ik waren opeens met z’n tweeën. We hebben ons toen maar op een etentje bij “Panini” in Lisse getrakteerd. Teug in Hillegom nog heel even gezeten en toen Colin weer opgehaald. Nu lekker aanrommelen en morgen weer op pad naar Houten. Meteen eens kijken of ze mijn toetsendbord eindelijk eens kunnen repareren.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.