Central Clock

Dinsdag, 19 maart 2019. Het was nog erg druk op de weg naar Houten. Een en ander was nog de nasleep van de aanslag in Utrecht gisteren. Al het verkeer wordt nog in de gaten gehouden en gecontroleerd. Vandaag was het een andere volgorde van leren. In de ochtend hebben we aan het project gewerkt. Maurice kon die ochtend gebruiken om zijn les nog even wat beter voor te bereiden. Hij had nog wat “leuke” oefeningen bedacht die hij wilde creëren. Dat komt neer op het stuk maken van een werkende programma en ons de oplossing laten zoeken 🙂 Wat het project betreft, bleek mijn eerste opzet om tabellen te koppelen leuk bedacht, maar erg old-school. Zo doen we het tegenwoordig niet meer! We gaan niet zelf relaties tussen tabellen leggen en koppelen, maar dat laten we aan TypeOrm over… Zelf bepalen we wat er in de tabel komt, dan “vertellen” we TypeOrm welke verbanden we willen leggen en die worden dan vervolgens voor ons gemaakt! Dat zou het makkelijker moeten maken, maar voorlopig maakt dat het voor mij alleen maar overzichtelijker… Zal wel wennen zijn. Na de theorie middag en de “leuke” oefeningen, weer op huis aan gegaan. Thuis geparkeerd en lekker met de bus naar Schiphol. Wat eten en mensen kijken. In de bus terug naar huis kwamen de raid oproepen weer. Dat zou betekenen dat ik bijna een half uur moest wachten, dus daar heb ik maar voor bedankt. Thuis bleek ik nog wat tijd te hebben, dus heb ik toch de fiets maar gepakt en naar de Central Clock gereden. Daar bleek ook mijn buurjongen er te zijn 🙂 De flat blijkt vol te zitten met Pokémon trainers 🙂 Op verzoek nog met z’n allen doorgereden naar Lijnden, alwaar we nog een raid gedaan hebben en toen weer samen met de buurman terug naar huis gefietst. Verder lekker op de bank hangen. Truste!

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.