Mexicaanse kip

Woensdag, 20 maart 2019. Lekker in mijn eigen tempo op pad. Vandaag weer met niemand rekening te houden en ban dus nu wat vroeger weg gegaan. Hierdoor had ik dus geen problemen met het verkeer op de weg.  Het is geen garantie, maar de kans op een snelle rustige rit is vele malen groter dan later. Het lijtk wel of je voor iedere vijf minuten dat je later vertrekt, tien minuten meer reistijd krijgt… In d ochtend weer een leuke training gehad en in de middag snel vastgelopen in ons project 🙁 De new-scchool database oplossing, bleek niet zo eenvoudig te zijn als werd voorgesteld. We bleven een fout krijgen, die we niet konden plaatsen.  Hij trad ook op op een plek waar we niets te zoeken hebben in de framework code. Die code is op zich goed, maar als je daar rommel in stopt, zegt die code echt “krak”. Hij zegt alleen niet waar de rommel vandaan komt… Daar hebben met het activiteiten team een groot deel van de middag op zitten zwoegen. Maurice heeft er vervolgens ook nog een uur over gedaan om de fout te vinden. En dat dan met de botte bijl. Alle code uitcommentariëren en dan stukje bij beetje code terug zetten, tot het fout gaat. En toen we dan de exacte regel hadden, duurde het nog even voor we door hadden wat er precies fout was. Op d valreep dan de oplossing gevonden. Onze planning kijkt naar onze activiteiten! Nu de reserveringen nog naar de planning laten kijken, maar dat is goed voor morgen! Annet kwam al vroeg en bleef ook eten, dus nog heel even een soep pakket gehaald om een verse tomatensoep neer te kunnen zetten. De Mexicaanse kip salade die ik gepland had, was misschien te weinig voor ons tweeën. Ook nog lekkere afbak broodjes meegenomen en we hadden te veel om allemaal op te eten 🙂 Na het eten nog even doorgeknutseld aan het project en ook daadwerkelijk de gekoppelde gegevens om één scherm gekregen! Morgen de rest. Truste!

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.