Knutselen

Vrijdag, 22 maart 2019. Vanmorgen rustig aan gestart. Als klaargemaakt voor vertrek en Colin maar naar school gebracht. Ze moesten vandaag op pad in Hoofddorp dus hij moest met de fiets. Omdat het wel heel erg dichte mist was, heb k hem maar gebracht. Daarna naar mams. Ze lijkt erg een beetje opgeknapt. Toen weer naar huis om verder te gaan met de studie. Vandaag maar eens terug gebladerd in alle communicatie om alle handige linkjes even apart op een lijstje te zetten. Er zijn diverse video’s langs gekomen die ik nog kan bekijken. Dat moet ik even op een rustig moment gaan doen. Ook nog verder geknutseld aan het programma zelf, maar dat lukte vandaag niet 🙁 Ook de anderen kregen niet voor elkaar wat we wilden. Dus hebben we het voor vandaag maar opgegeven. Toen weer op pad om Colin op het halen en samen naar Zandvoort te gaan. De zon was inmiddels lekker doorgebroken, maar aan de kust werd het weer erg mistig. Lekker onze porties vis opgepeuzeld en weer naar huis. Daar heb ik de powersaves tussen de OLED en de AM2315 gemonteerd en aangesloten op de Raspberry Pi. De OLED zou ik, eenvoudig uit een aan moeten kunnen zetten. Als dat goed werkt, kan ik die code gebruiken om de AM2315 uit en weer aan te zetten bij fouten… Al snel bijkt er nog iets niet helemaal jofel in de software te zitten. Als ik de OLED uit wil zetten gebeurd er niets. Als ik hem verolgens weer aan zet, gaat hij even uit om een minuut later weer aan te springen… Samen met Colin lekker de tomatensoep opgegeten met een afgebakken knoflookbroodje. Later kwam Monique hem ophalen voor hun weekend. Daarna heb ik mijn spullen gepakt en ben ik naar Hillegom gegaan voor mijn weekend 🙂

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.