Sakura, poging twee

Even naar het Amsterdamse bos om te kijken of de Sakura nu wel in bloei staat. Twee weken terug, was het nog slecht één zielig boompje. Onderweg kwamen we langs diverse hardlopers en verkeersregelaars. Kennelijk was er een of andere wedstrijd in het bos. We volgden niet de P borden voor de bloesem, want die bleven wel ver uit de buurt. Ik wist nog een – niet aangegeven – parkeergelegenheid vlak bij 🙂 Wandelend naar de plek, leek het wel mooier te zijn. Het was aanmerkelijk drukker dan de vorige keer. Over de brug bleek het hele veld mooi in bloei te staan! Even rondgekeken en toen naar Meerzicht voor een pannenkoek. Als je dan toch in het bos bent… Na de pannenkoek nog even naar het tuincentrum om wat bloemen voor de voor- en achterkant van het huis te halen. Daarna nog even geprobeerd om de schermpjes van het Molveno project te laten doen wat ik wilde, maar dat lukte nog steeds niet. Op de een of andere manier krijg ik de gegevens uit de tabel niet mee naar het reserveringsformulier 🙁 Zo meteen maar lekker naar bed en morgen weer een dag!

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.