ShadowHammer

Maandag, 25 maart 2019. Na de wekker maar meteen in de actie gekomen. Douchen, aankleden, tassen inpakken, broodjes maken en in de auto gestapt. De reis naar Houten is vanuit Hillegom best een flinke. Het grootste gedeelte ging gelukkig voorspoedig, maar bij Utrecht was het weer raak. Zelfs op dit relatief vroege tijdstip, was het daar druk… Als we na elf mei inderdaad als standaard werkplek, deze locatie hebben, ben ik blij dat de druk om op tijd aanwezig te zijn er dan niet is. We begonnen weer met een stevig stukje theorie: “state management without ngrx”. Na de theorie weer aan het project gaan werken. We liepen al weer heel snel vast en moesten helaas erg lang wachten op ondersteuning van Maurice. Iedereen is bezig het onderste uit de kan te halen. Met hulp van Maurice zijn we wel weer een stap verder gekomen, maar aan het einde van de dag kunnen we nog steeds geen reservering vastleggen 🙁 En dat is wel wat de bedoeling is morgen. Op naar mams en daar lekker gegeten. Ook de boodschappen even uit haar auto gehaald en de vuilniszak weggebracht naar de container. Gelukkig gaat het weer wat beter met haar. Via een Pokémon-raid naar huis en weer verder klooien aan de code. Ondertussen ook uitgezocht hoe het OLED scherm van het SDL weerstation reageert op de knop. “Uit” doet niets… Dan “Aan”zet de OLED uit om dertig seconden later wear aan te floepen… Tijd voor weer een berichtje naar SwitchDocLabs… Met de Molveno code lukt het ook niet. Daar moeten we morgen maar wat bredere hulp bij inroepen, anders hebben we weer een slecht-nieuws-gesprek. Ook nog even gecontroleerd of mij ASUS geraakt is door de ShadowHammer trojan, maar dat blijkt gelukkig niet zo te zijn. Nu is het tijd om naar bed te gaan. Truste!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.