ANWegB

Dinsdag, 26 maart 2019. De wekker ging, maar ik had geen zin om op te staan 🙁 Ook wat snoozen hielp niet echt. Maar ja, er moet toch iets gebeuren, dus dapper op gang gekomen 🙂 Eigenlijk te laat op pad gegaan naar Houten, zeker rond dit tijdstip. Gelukkig maar een paar minuten te laat in de cursus. Ik had zelfs de stand-up niet gemist. De meerderheid, waaronder ik, wilde graag verder gaan met het project om alles nog in orde te krijgen voor de demo. Wij hadden nog niet eens een werkend iets om te laten zien en om weer een slecht-nieuws-gesprek aan te gaan, had niemand zin in 🙁 Maar met vereende krachten en Maurice, lukte het om in ieder geval een activiteit te kunnen reserveren 🙂 En dat was wat we zouden opleveren. Al doende blijkt dat wij het moeilijkste onderdeel hadden. In eerste instantie dachten wij het het makkelijkst te hebben, maar door de structuur en de verbanden, was ons deel het meest complex. Ondanks dat we wat goed-bedoeld aan modderden, hadden we alles nog op een hele goede manier opgepakt ook. Je kan dingen op een goede, een minder goede en een foute manier doen en wij zaten aan de goede kant 🙂 Dat voelt dan wel weer goed als dat evne gezegd wordt. Na de pauze kwam “de klant”. Hans, sorry Klaas, had nog iemand van Nationale Nederlanden meegenomen om hem mee te laten kijken naar de demo. Deze Hidde kwam bekijken of een soortgelijk traject ook iets voor Nationale Nederlanden zou kunnen zijn. Ondanks de, in onze ogen nogal rammelende zaken en de “foutjes” die nog boven tafel kwamen, was iedereen enthousiast over wat we inmiddels konden produceren. Klaas/Hans en Hidde gingen tevreden weer weg. Iedereen was toch wel een beetje opgelucht en uitgelaten na dit succesje en het duurde even voor we ons weer konden concentreren op de theorie die we nog door moesten werken. Tussendoor nog even op de SwitchDocLabs site geplaatst wat er nu nog fout gaat met de OLED. Afwachten met wat voor oplossing ze gaan komen. Aan het einde van de middag weer naar huis, de auto neergezet en met de bus naar Schiphol. Iets eten en even mensen kijken. De meesten haasten zich van en naar de diverse vervoersmogelijkheden hier. Een enkeling loopt ook een beetje rond te kijken en dan is er nog de altijd en overal aanwezige gewapende beveiliging in de vorm van leger en marechaussee. Snel nog even wat broodjes gehaald bij de plaatselijke AH en toen weer naar huis. Langzaam maar zeker verdwijnt er van alles. Bomen worden gekapt, een complete A9 is uit het dorp verdwenen, de carpool plaats is omgeploegd en het kantoor van de ANWB is ook met de grond gelijk gemaakt. Thuis nog even wat video’s uit de cursus bekeken. Die kan ik tegenwoordig ook gewoon via YouTube op mijn televisie zetten 🙂 Nu Star Trek Beyond op en straks weer lekker naar bed. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.