dotIO

Woensdag, 27 maart 2019. Tijdens de opleiding komen we regelmatig op websites die in het domein “.io” zitten. Dat komt doordat het internet domein .io tegenwoordig steeds vaker gebruikt in wordt de IT. Het is het top-level domein van een kleine eilandengroep: Brits Indische Oceaanterritorium. Maar verder met de training! Weer vol door de theorie en in de middag weer lekker verder met het project! Want hoewel we “de klant” niet meer gaan ontmoeten, willen we uiteraard wel een gelikt, werkend systeem hebben. Na de opleiding weer naar huis. Nog heel even langs de supermarkt voor wat avondetene. Vandaag maar een lekkere Cesar maaltijdsalade en een bakje ananas als toetje. Ook een extra zak broodjes gehaald zodat ik later deze week niet mis grijp. Na het eten kwam er weer een Pokémon raid oproep. Tijdstip viel nog mee en de buurjongen ging ook 🙂 Onderweg naar de 1937 kerk, zag ik Annet al langs zoeven, dus na de raid meteen maar weer terug naar huis. Annet zat gewoon lekker te werken. Even later werd Colin weer gebracht door Monique en was mijn woensdagavond weer compleet. Truste!

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.