Lekkàhhhh

Vrijdag, 29 maart 2019. Vanmorgen Colin weer naar de bus gebracht en doorgereden naar mams. Daar meteen ingebeld bij de cursus in Houten. Maurice was er nog een dagje op wat eigenlijk de zelfstudie dag was. Helemaal eigenlijk was de cursus dinsdag al afgelopen, maar n overleg met iedereen hebben we de week maar volgemaakt 🙂 Het was wel echt een laatste dagje… Een aantal dingen ong aangestipt en de revue laten passeren, maar over het geheel geen nieuwe dingen. Tegen de middag ben ik er uit gestapt. Maurice hield er sowieso om half een mee op en ik ging Colin uit school halen die ook een vroeg dagje had. Samen lekker naar Zandvoort gereden. Het wordt steeds beter weer en nu konden we lekker in het zonnetje aan een sta-tafel onze vis oppeuzelen. Tot nu toe, “moest” dat in de auto om niet helemaal uit je jas te waaien.Toen we daar klaar waren, zijn we lekker naar huis gegaan. Het Molveno project heeft zijn laatste merge ondergaan waardoor er nu één versie is van de gezamenlijke prestaties van de teams! Nadat ik die binnen had gehaald en getest, kwam ik natuurlijk toch nog een klein, inimini foutje tegen. De datum werd niet getoond op het overzicht van reserveringen. Pieter was lekker bezig geweest met refactoren, maar was daarbij vergeten om op dat scherm “actdate” te wijzigen in “actDate”. De rest avn de middag nog even lekker door het project geklikt om te zien wat we met z’n allen gebouwd hebben. En inderdaad valt dat niet tegen. Als de plannen door gaan, geven we ergens over twee weken nog een demo voor het management van KPN. We zijn als eersten echt het paradepaardje 🙁 Bij de start ware de bobo’s er ook al en nu mogen we weer opdraven. Voorlopig even pauze en dan begin mei weer van start met het “practitioner” deel, waarin we beginnen met python 🙂 Kan ik meteen mijn eigen python cursus weer oppakken. Sla ik twee vliegen in één klap. Aan het einde van de middag nog even aar het postkantoor gefietst om een pakje op te halen. Dat was de bestelde USB lader. Die had ik al lang verwacht, maar was misschien verdwenen in het transport. Na een melding bij de leverancier hadden ze een nieuwe afgestuurd die ik dus nu heb gekregen. Na het eten nog even de lege flessen uit mijn kofferbak gedoneerd aan het goede doel. Een van de Pokemón speler had een oproep gedaan voor de molen van Sloten die hard aan renovatie toe is. Ik had nog wat flessen achter in mijn auto, van een supermarkt waar ik bijna nooit kom, dus die mochten ze op komen halen. Die ben ik dus ook kwijt 🙂 Zo meteen inpakken en naar Hillegom afreizen!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.