Zestien al weer!

Zaterdag, 30 maart 2019. Colin wordt vandaag zestien! Hij lag nog lekker te knorren terwijl om hem heen de voorbereidingen begonnen. Ik ging nog even frisdrank halen, want daar leek te weinig van in huis te zijn. Ik had niets meegenomen, omdat de D&D middag niet door ging vanwege ziekte en huiswerk. Tegen half elf ben ik mams gaan halen en tegen twaalf uur begonnen de gasten binnen te druppelen. Colin was inmiddels wel uit bed en gedoucht 🙂 We hadden een tafel vol met lunch. Uiensoep en tomatensoep en verder broodjes met divers beleg en een lekkere salade gemaakt door Annet. Het werd een gezellige middag! Vanwege een zieke en een huiswerk-eis, kon het D&D middagje niet doorgaan, maar dat spreekt hij dan nog maar een andere keer af. Aan het einde van de middag, mams weer naar huis gebracht en nog even verder gekletst met Bep, die als laatste over was gebleven. Ton iedereen weer weg was, nog even de truc met de troep gedaan en iets bedacht voor het eten. We hebben maar gekozen voor ons gemak. Joep moest nog even met Leonie weg en zou op de terugweg patat en snacks mee terug nemen. Na het eten is Annet nog even tekst in gaan spreken bij een powerpoint presentatie. Voorheen werd dat praatje live mij de presentatie voor nieuwe stagiaires gedaan, maar dat moet tegenwoordig voor af gemaild worden zodat men het vast kan bekijken. Leuk bedacht, maar hoe je dat dan moet doen vermeld de historie niet. Eerst wat aangeklooid met de microfoon van mijn D7000, maar die was te gevoelig en pikt veel ruis op. De slaapkamer is dan ook geen studio en als ik de verwarmingsketel al hoor zoemen, hoort die microfoon hem zeker. Uiteindelijk maar met een setje standaard telefoon oortjes. Die zijn niet gevoelig genoeg om ruis op te pikken en dus veel effectiever voor dit. Verder een beetje bank hangen en straks bijtijds onder de wol!

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.