De bollen komen!

Zondag, 31 maart 2019. Lekker uitgeslapen na de drukke dag van gisteren. Overdag lekker rustig aan gedaan en toch nog even lekker naar het project gekeken. En ik ben niet de enige. Af en toe zie ik mensen op slack en ook worden er nog steeds pull-requests gedan op github 🙂 Het blijft ons bezig houden. Aan het einde van de middag nog even naar de Formule één in Bahrein gekeken. Vlak voor het einde, ging de Ferrari van Leclerc stuk en kon zijn topsnelheid niet meer rijden. Eerst maakte Hamilton daar gebruik van, later ging Bottas er voorbij en Verstappen kwam ook met rasse schreden nabij. Jammer genoeg schoven beide Renailts van de baan waardoor de Safety Car op de baan kwam en er niet meer ingehaald mocht worden. Dat duurde tot de finish, dus jammer genoeg moest Max genoegen nemen met een vierde plaats aan de achtervleugel ven nummer drie gekleefd. Na het eten nog lekker een rondje gelopen. Meteen even de bakkersplank die we geleend hadden voor de lunch. Op de terugweg kwamen we langs een van de eerste bollenvelden. Een veld vol hyacinten. Zometeen nog even lekker op de bank televisie kijken en morgen weer in het gareel… Het voelt als een grote leegte om niet meer met de groep bezig te zijn.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.