Weerstation IBADHOEV14

Woensdag, 3 april 2019. De wekker eerst een paar maal teder op snooze gemept, maar toen toch maar op gang gekomen. Op de automatische piloot naar de Paalbergweg. De garage is al redelijk leeg aan het blijven. Kennelijk zijn er best al wat mensen verhuisd naar elders. Zou die vent die zijn Saab hier in de winterstalling zet, weten dat het pand dicht gaat ?!?!?!? Zou wel leuk zijn 🙂 In de loop van de dag heb ik me vrijwillig opgegeven om de werkplekken voor Houten te inventariseren. Dan weet ik in ieder geval redelijk zeker dat ik een goede plek kan inpikken. Wie schrijft, die blijft. Wie appelen vaart, die appelen eet. De eerste inventarisatie levert inderdaad zo’n Belgische bus van vijftig meter breed op: iedereen wil voorin zitten. Maar naast de ideale plek, heeft iedereen ook mensen met wie direct samen gewerkt moet worden. Die mogen het dan samen per blok uitvechten. Na het werk, Colin opgepikt en nog even langs Monique gegaan om zijn kratje met schoolspullen en zijn laptop op te halen. Monique en Astrid gingen hun moeder ontvoeren voor haar verjaardag. De vraag was daarom of Colin al bij mij kon komen eten. Toen nog even boodschappen gedaan voor de gyros die we wilden gaan eten. Ook wat gezond groenvoer meegenomen voor Annet, die ook meteen uit haar werk kwam. Na het eten is iedereen lekker zijn ding gaan doen. Colin dook weer in de batcave met mijn game-controller. Die had ik voor mijn Nintendo Switch gekocht, maar die blijkt ook op zijn laptop te werken en dat gamet veel beter pap… Dat je het ff weet… Da’s pech, controller weg… Annet ging nog even de voorbereiding voor haar werk voor morgen doen. Ik ben weer stiekem in het Molveno project gaan hacken. Er zit nog iets niet helemaal goed, maar ik krijg er geen vat op. Ook moet er nog een nette foutmelding komen als er een activiteit verwijderd word, waar nog een planning aanhangt, of een planning waar nog reserveringen aanhangen. Nu gebeurt het gewoon niet. Ook wat nette bevestigings-modals “Activiteit toegevoegd”, “reservering gemaakt” en dergelijke. Er is nog genoeg te doen! Ook de nieuwe software voor het SDL weerstation binnen gehaald. Inmiddels ben ik meer bedreven in git en VSC, dus ik kan nu de nieuwe software met mijn eigen wijzigingen samenvoegen, zonder alles opnieuw in te moeten kloppen. Nu nog kijken hoe ik dat direct op de Raspberry Pi kan koppelen… Ook hier nog genoeg te doen. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.