GrovePowerSave

Donderdag, 4 april 2019. Bijtijds weer opgestaan. Annet uitgezwaaid en vanuit mijn huis aan het werk gegaan. Colin had late dienst en ik hoefde pas om tien uur echt aan de Paalbergweg te zijn, dus geen haast. Toen het tijd was geworden, Colin even bij de bushalte afgezet en doorgereden naar mijn werk. Nu de 145 een alternatieve route rijdt i.v.m. het opvullen van de kuil onder het ex-viaduct door, hoef ik echt niet meer om te rijden naar de halte. Het alternatief is Badhoevedorp-Oost, waar ik altijd langs kom. Op mijn werk on ik meteen aansluiten bij een informatie-bijeenkomst over de sluiting van het kantoorpand en de daar bij komende HR consequenties. Weer veel opgestoken en meteen ook niets. Zolang de directie nog geen definitief besluit heeft genomen, wordt er eigenlijk niets concreets gezegd. En dat terwijl het en feit is dat we er uit moeten, want de huur is niet verlengd. Na de bijeenkomst even langs Cor om me weer eens te laten knippen. Dat was inmiddels erg hard nodig, want mede door de fast-track, heb ik geen tijd kunnen maken om eerder bij hem langs te gaan. Kortgewiekt weer naar huis om verder te werken. Ondertussen Colin nog even opgepikt bij de bushalte. Deze keer bij knooppunt Schiphol en door naar huis. Aan het einde van de dag nog even samen naar mams gegaan. Ik lekker nasi gegeten en Colin aan de tosti’s. Na het eten met een barstende koppijn die in de loop van de dag steeds erger was geworden, weer naar huis om lekker de rest van de avond aan te rommelen. Door het omdraaien van twee kabeltjes, kan ik opeens wel de OLED van het SDL weerstation uit- en weer aanzetten… De documentatie van dat ding laat wel erg te wensen over. Het is dat ik toevallig een schemaatje vond, waarop te zien was dat de GrovePowerSave echt een “IN” en “OUT” poort had, want anders had ik nog lang kunnen zoeken. Door de stand van de connector, kon ik de goede poortjes identificeren en die zaten natuurlijk verkeerd om. Na de connectoren omgewisseld te hebben, werkt het als een zonnetje!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.