RaRa wat ben ik?

Vrijdag, 5april 2019. Ook vandaag konden we lekker uitslapen. Colin werd pas om tien voor half elf op school verwacht voor een tentamen. Dus lekker rustig aan gedaan vanmorgen. Toen Colin naar school was, ben ik verder gegaan met het opruimen van de bende op het balkon en en opruimen van de spullen die ik van kantoor had meegenomen. Het enige dat mee mag is hardware. Dus computers, schermen, docking stations. Van de docks wordt al geadviseerd om dat maar zelf mee te nemen, want die verdwijnen sneller dan ze aangeschaft worden 🙁 Dus had ik gisteren vast een duik in de last genomen. Veel papierwerk on zo de container in. Veel heb ik sowieso digitaal dus dat is niet verloren. Maar dan de handleidingen… Je gebruikt ze niet dagelijks, maar ze zijn wel makkelijk om bij de hand te hebben. Verder vind ik het weggooien van die boeken een ernstige vorm van kapitaalvernietiging. Ik heb alle handboeken die ik graag zou willen behouden dus maar in een tas gedaan en meegenomen. In de kast kwam ik ook nog een apart plastic ding tegen 🙂 Op de foto staat iets, wat maar weinig mensen nog kennen denk ik. Ik vertel later wat het precies was. Van het balkon heb ik nu de oude achterwand van het aquarium in stukken gesneden en afgevoerd naar de vuilnisbak. Aan het gewicht zou je niet zeggen dat het maar piepschuim was 🙂 Dat komt waarschijnlijk voor de driedubbele laag epoxyhars gemengd met cement die er overeen gesmeerd is. Toch met enige pijn in mijn hart de boel weggedaan. Voor mij was dit toch wel mijn meesterwerkje van doe-het-zelf-voor-je-aquarium. Heel langzaam begint het balkon weer een beetje balkon te worden. Tussendoor ook nog bezig geweest met het SDL weerstation. Na de update zag ik mijn batterij weer niet in de app verschijnen 🙁 Zou gefixt ijn, maar kennelijk hebben ze het niet doorgevoerd. Dus zelf maar aangepast in de code en meteen maar een pull request gemaakt om de wijziging ook in de publieke code te laten zetten. We gaan het zien… SwitchDocLabs maakt leuke producten, maar de support en de documentatie en de communicatie zijn wel een beetje ruk… Toen weer op pad naar het Kaj Munk College om Colin op te pikken. We hadden weer trek in vis, dus lekker doorgereden naar Zandvoort. Onze bestelling is al bekend 🙂 Dat is het voordeel als het nog rustig is en altijd dezelfde man in de kraam staat. Lekker in het zonnetje aan een sta-tafel on shapje opgegeten en weer naar huis gereden. De rest van de middag lekker ons ding gedaan. Na het eten kwam Monique Colin ophalen voor hun weekend. Ik ben nog even op de fiets naar mams gegaan, want die had ik vandaag verder niet gezien. Even bijgekletst en weer naar huis gegaan. Lekker op de bank gehangen. Nu nog even de nieuwste aflevering van Star Trek Discovery bekijken op Netflix en dan naar bed.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.