Bweehhhh

Maandag, 8 april 2019. Met frisse tegenzin mijn bed uit gekomen. Slecht geslapen en veel te vroeg wakker geworden. Vroeg naar bed gaan helpt dus niet altijd. Aan de paalberweg verder gegaan met het opruimen van de spullen die we nog in de kasten hebben staan. Er gaat in principe niets mee, dus dat wordt veel weggooien. Vandaag ook de strijd verder aangegaan betreffende de indeling van de werkplekken. Dat levert me toch meer stress op dan ik verwacht had. In de middag kwam onze chapter coach om er ook even over mee te praten. Die had nog wat voorstellen en na nog wat geschuif, heeft hij de definitieve indeling het team in gestuurd. We gaan het zien… Thuis alles weer laten vallen en even lekker te voet boodschappen gaan doen. Lekker een frisse neus halen op weg naar de AH. Er bleek nog een raid ook te gaan gebeuren, dus naar de molen van Sloten voor een Giratina. Die ving ik op beide accounts en ik kon weer naar huis. Thuis op de bank de ananas opgegeten en neergeploft voor de televisie. Straks weer vroeg naar bed.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.