Houten 2B

Woensdag, 10 april 2019. Opstaan, ochtendritueel en naar de Paalbergweg… Even een bak koffie genomen en op Marcel gewacht en samen naar Houten gegaan om even poolshoogte te nemen op onze beoogde nieuwe werkplek. Dat viel niet tegen. Met nog wat kleine aanpassingen, kunnen we daar wel een lekkere werkplek maken denk ik. Terug in Amsterdam begonnen aan het inventariseren van de stand van zaken van IPA. Dat moet ook weer een beetje vlot getrokken worden. En toen… De wachtwoord ronde… Collega’s begonnen last te krijgen van verlopen wachtwoorden van root… De noodzakelijke wijziging begin maart was dus niet doorgevoerd… Of ik dat misschien nog even kon doen… Tuurlijk :roll:. Helaas wilde ik dat op de routine en de automatische piloot doen. En daar ging het mis. Wel getest of ik het eerste wachtwoord kun zetten op de grootste zeur machine, maar na de reguliere ronde, kon niemand inloggen ??? Om een lang verhaal maar kort te houden bleek ik wat tekens gebruikt te hebben die niet vanaf het console gebruikt konden worden. Nadat ik een “veilig” wachtwoord bedacht had en daar netjes de beschreven procedure mee in ben gegaan, werkte alles wel gewoon. Daarmee was ik dan wel meteen een flink deel van de middag bezig geweest. Pas na vijf uur, kon ik de deur achter me dicht trekken 🙁 Meteen maar een broodje döner gaan halen. Daarna, onderweg naar huis realiseerde ik me dat Annet vroeger zou komen, dus we hadden ook samen kunnen eten. Ze zat inderdaad lekker te happen mij mij thuis.Later op de avond werd zoonlief ook weer gebracht en was ik weer compleet.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.