ARTIS

Vrijdag, 12 april 2019. Vanmorgen weer lekker uitgeslapen. Tegen tien uur met Colin naar school gegaan waar hij een mondelinge overhoring had van Engels. Onderweg heeft hij nog verder gelezen in zijn boek. Terwijl hij bezig was, heb ik de nieuwe aflevering van Star Trek Discovery gekeken. Toen hij klaar was zijn we naar Artis gegaan. Daar waren we al een poos niet meer geweest. Ze zijn langzaam maar zeker bezig de hele boel aan te passen. Nu is de uilenruine aan de beurt. Ook de plas voor het reptielenhuis krijgt een nieuwe bestemming. Daar gaan de slingerapen maar toe. Er wordt een mooi uitkijkpunt gebouwd in de vorm van een soort hut. Verder lag alles lekker in het zonnetje te chillen. Na artis weer lekker naar huis. Ik ben verder gaan knutselen aan het weerstation. Colin stortte zich op Dark Souls. Als avondeten heb ik maar makkelijk iets laten komen. Na het eten nog even langs het huis van Monique om Colin zijn kratje te halen en door naar Hillegom.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.