Druk dagje.

Zaterdag, 13 april 2019. Annet is vroeg op stap gegaan om kaarten te halen voor happen en stappen. Vorige jaren waren die kaarten in een half uur uitverkocht dus is ze voor de deur gaan liggen. Aansluitend is ze een nieuwe telefoon gaan kopen. Ondertussen heb ik Colin naar hoofddorp gebracht voor het vervolg op hun D&D avontuur. Toen ik weer terug was hebben we nog wat geknutseld on de nieuwe telefoon te laten doen wat de bedoeling was. In de middag op weg gegaan om aan de overkant de het bloemencorso te komen. Om vier uur zouden we Colin weer ophalen om door te gaan naar Almere voor de verjaardagen van Rachel en Sheleena. We namen echter de verkeerde route en waren ruime een half uur bezig om De route van het corso over te steken. We hadden al gezien dat de Leidsestraat vanaf drie uur afgesloten zou zijn. In de file gokte ik er op dat de kruising op zich voorlopig open zou blijven om uitgaand verkeer niet te hinderen. Een hele lange tijd, ruim na drie uur, later bleek dat inderdaad het geval. De weg was richting Hillegom en richting Keukenhof afgesloten, maar de oversteek kon nog gemaakt worden. Vanaf dat punt liep het weer een stuk soepeler. We hadden nog net even tij dom snel iets te drinken bij Papa’s BeachHouse, alvorens we Colin op pikten in Hoofddorp en onze reis richting de jarige dames voortzetten. Daar was het weer gezellig druk met thema eten in de vorm van hot-dogs, en hamburgers. Vroeg in de avond met een mooie zonsondergang voor ons weer naar Hillegom om daar de plaatselijke zieke kip gezelschap te houden. Truste!

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.