Nog een druk dagje.

Zondag, 14 april 2019. Annet ging vanmorgen vroeg naar de kerk waar haar moeder in de mis genoemd zou worden. Na haar overlijden zijn met de kerk een aantal missen afgesproken waarin ze genoemd zou worden. Dit was er weer een ter ere van haar verjaardag in deze periode. Ik ben nog even op de bank geploft om de GP F1 van China te bekijken. Dat was verder geen spannende race. Toen Annet terug was, zijn we de nieuwe woning van Marina gaan bezichtigen. Die was behoorlijk opgeknapt en ze had inmiddels haar intrek genomen. Na de rondleiding, een kop soep en wat broodjes, zijn we verder gegaan naar het volgende feestje. Ron en Marga waren dertig jaar getrouwd  en hun oudste zoon was over uit Canada voor zijn dertigste verjaardag. Ook hier was het een drukte van belang! Aan het einde van de middag weer op de fiets gestapt naar Annet haar huis. Colin was inmiddels via skype of discord, of weet ik wat voor platform, virtueel aangeschoven aan de D&D tafel. Ze gingen vandaag toch verder, maar het lukt mijn iet zo best om hem te brengen en te halen. Kennelijk hebben ze daar een zeer creatieve oplossing voor gevonden. Na de hapjes overdag hebben we maar een simpele pan spaghetti gemaakt. Met kip, om dat dat vanmorgen uit de vriezer was gelegd met een andere maaltijd in het hoofd. Maar het smaakte net zo goed, dus dat was geen probleem. Morgen begint de werkweek weer 🙁

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.