Notre Dame

Maandag, 15 april 2019. Vanmorgen zagen we op de valreep dat Colin de eerste twee uren geen les had. We stonden al bijna klaar, maar met het inpakken van zijn tas bleken opeens de eerste twee uur uitgevallen te zijn. Meteen maar een paar versnellingen terug geschakeld, want we waren een beetje aan het haasten. Ik heb mijn laptop open geklapt en ben de TL update gaan doen. Na het ochtendgebed kwam de schooltijd ook in zicht, dus hebben we toen de spullen ingepakt en zijn we gaan rijden. Even Colin op school afgezet en doorgereden naar mijn werk. Aan de Paalbergweg doorgegaan met de update en tussen de bedrijven door de kasten opgeruimd, de spullen die mee moeten naar Houten in dozen gedaan en de rest wat ik niet weg wilde doen in een tas gedaan om mee naar huis te nemen. Na het werk weer naar mams. Ik had nog twee doosjes voor haar en het gerepareerd vogelvoerplankje. Het was wee maandag-patatdag, dus ik had weer een lekker wandeling naar de brug en weer terug. Na de patat heb ik Colin weer naar de overkant gebracht en ben ik naar huis gegaan. Ondertussen bleek de Notre Dame in Parijs in de fik te staan. Met dat op het nieuws ben ik nog gaan rommelen aan het SDL weerstation. Het relais lijkt te doen wat het moet doen. Ik heb expres de externe voeding een poosje uit gehouden, zodat de accu leeg kon raken. Het systeem schakelde uit en schakelde later weer in nadat de accu weer voldoende bijgeladen was. Ik zie alleen opeens geen meldingen meer dat het systeem uitschakelt vanwege lage spanning… Het blijft altijd een verrassing wat er nu weer gaat gebeuren als je iets aangepast hebt. Inmiddels doe ik wel alle software wijzigingen in de fork op github. Als ze dan vanuit SwitchDocLabs iets wijzigen, zou ik die moeten kunnen samenvoegen met mijn aanpassingen…

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.