Gratis boodschappen :)

Na een ochtend als alle anderen weer aan de Paalbergweg beland. Even alle lopende zaken bekeken en het ochtendgebed in gegaan. Daarna eindelijk eens stappen gaan nemen om IPA verder uit te rollen. Ondertussen ook nog vast een hotel in Lyon geboekt voor de heenreis naar Spanje. Het leek me leuk om daar nog een dagje rond te kijken met zo’n hop-on-hop-off bus. Ik had al voor alle zekerheid ook maar een Franse milieusticker aangevraagd voor mijn auto. Verder kwam er nog een restantje van de TL update van gisteren langs. Dat en de ook noodzakelijke opruim acties vanwege de sluiting. Alles bij elkaar had ik aan het einde van de dag nog niet veel concreets voor elkaar 🙁 Dan maar weer naar huis toe. Even via de supermarkt voor wat noodzakelijke aanvullingen. Daar bleek ik bij de kassa nummer vijf te zijn. Aangezien de eerste aan de beurt was, ws ik de vierde wachtende en die zou zijn boodschappen gratis moeten krijgen. Aldus een paar dames voor me in de rij. Even later ging de tweede scan-kassa open, maar ik was al de vierde geweest, dus… De dames zagen er persoonlijk op toe dat ik de boodschappen gratis kreeg. Traden op als getuige en lieten de kassa medewerkers weinig keuze leek het. Die waren er erg op gebrand dat de regels gehanteerd werden 🙂 Dus met een gratis tas boodschappen het pand weer verlaten 🙂 Thuis de boel opgeruimd en met de bus naar Schiphol gegaan om iets te eten. Het blijft een leuk uitje. Op de terugweg nog even langs mams, want die bleek opeens twee en een half keer meer water verbruikt te hebben. Volgens het water bedrijf was dat niet van een lekkende kraan. De woningbouw gaat bellen voor een afspraak om eens te kijken waar dat meer naar toe is gegaan.  Op weg naar huis waren er nog wat Pokémon raid opties, maar dat was iedere keer buiten mijn bereik. Tot er een kwam bij de molen, waar ik nog wel met de fiets naar toe kon. Samen met de buurjongen opgereden en Latios gevangen. Mijn raid-passen waren op, dus ik kon niet veel anders dan weer naar huis gaan. De rest ging nog een paar andere raids doen. Thuis op de bank geploft en weer opgesprongen om René te helpen. Die kon geen mail meer versturen. Telefonisch een einde kunnen komen, maar toen toch maar via TeamViewer zijn machine overgenomen. Hier en daar iets gecorrigeerd en toen kon hij weer mail versturen. Toen weer naar de bank. Lekker hangen en naar Beverly Hills Cop III kijken. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.