Mozaik

Een beetje uitgeslapen en toen ook junior uit zijn bed gemotiveerd. Gepoogd hem tegen tien uur bij Monique te brengen, maar toen was hij weer iets vergeten, dus het werd laat later. Daarna door naar Hillegom. Ik bleek echter niet de enige 🙁 de. N 20 7 stond muurvast en daardoor kon ik er ook niet op aansluiten. Uiteindelijk maar gekeerd en via een andere route gegaan. Anderhalf uur later was ik er dan eindelijk. Samen met Annet op de fiets naar Lisse gegaan om naar bloem mozaiken te kijken. We konden niet alles vinden en na een ijsje zijn we weer richting Hillegom gefietst. Verder levert van de plaat gegeten en bijtijds plat.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.