Beeklaan

Vandaag de brunch met de zus en broers van Annet. Tegen elf uur kwamen ze binnen en hebben we lekker gegeten. Na de koffie gingen we weer uit elkaar. Na de brunch nog even naar het tuincentrum om war nieuwe planten. Twee van haar potten waren vergeven van de luis, dus die zijn afgevoerd. Twee mooie vervangende planten gekocht. Na het eten nog een stukje gewandeld om te kijken naar de bollenvelden die voor haar oude ouderlijk huis liggen. Ook daar liepen helaas weer dat verse toeristen doorheen. Het schijnt erg moeilijk te zijn om van een ander zijn terrein af te blijven 🙁 Of het nu wel of niet slecht is voor de bollen, het is gewoon iemand zijn tuin. En geen openbaar park of zo.

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.